Kaos och kontroll

Det bästa av det bästa. Den enda aktiviteten du behöver göra med dina barn i sommar.

Jag är lyrisk över Tomteland. Jag hade inga förväntningar innan vi kom dit. Det var snarare så att jag trodde att vi eventuellt skulle bli besvikna och att vi skulle gå därifrån lite fattigare men inte så mycket gladare men ack så fel jag hade. Det var verkligen så bra och så värt pengarna. Eller brasklapp där. Har man möjlighet skulle jag rekommendera att ta med eget fika och lunch då lunchen var både dyr och inte höll måttet. Men så är det nästan alltid på sådana där ställen, dyrt och inte så bra mat.

Men om vi just nu struntar i maten och tänker på själva stället och underhållningen eller vad man ska säga så får Tomteland 5 glada barn av 5 möjliga.

När betalade in oss fick vi en karta och ett schema över föreställningarna. Det slog mig då när jag såg schemat att det nästan alltid var någon föreställning någonstans. Råkade vi missa en föreställning k draklandet så började snart en i skuggandet. På så sätt var barnen alltid underhållna och det fanns så mycket att titta på och göra där emellan.

Trollsafari
Prinsen blev befriad
Små lekplatser fanns lite här och var
Här bodde älvorna tror jag
Skådespelare gick runt i parken. Spännande för barnen
Hopp på jättens mage i skugglandet
Åka häst och vagn på området
Öva på en hälsning till draktämjaren
Hos självaste tomten fanns många julklappar
Love var impad över tomten och berättade gärna vad han önskade sig

Efter fyra timmar och femton minuter på Tomteland kände sig Emil och Andreas nöjda. Jag och Love hade kunna varit där tills det stängde. Jag ser inga problem med att vara där mellan 10-16. Hade vi bott närmare eller på en intilliggande camping hade vi tagit med egen lunch och fika och på så sätt säkerligen kunna fyllt på energidepåerna bättre och så på sätt hållit ut hela öppningstiden.

Tomteland har öppet året runt och det hade varit så mysigt att åka dit precis vid jul. Jag tror att vintern på Tomteland också är fantastisk.

Funderar du vad du skulle ha gjort för utflykt i sommar så rekommenderar jag verkligen Tomteland. Vilken hit det blev.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.