Kaos och kontroll

En annan stad = andra lekparker

Nu befinner vi oss i Västerås. Nu stad och nya möjligheter. Det har blivit en tradition för oss att vi åker till Västerås varje sommar. Barnen börjar nu känna igen sig och att komma hit är som att komma till ett andra hem för dem.

Något som också är roligt är att alla lekparker är nya. Lekparkerna här är egentligen inte så annorlunda mot de som finns hemma i Östersund men de är nya, några de inte lekt i på över ett år, alltså är de också lite roligare.

Något som dock inte blir roligare som förälder är att sitta och titta på. Jag gör det gärna för att barnen leker av sig och har kul, men det är inte alltför kul att sitta ensam i en lekpark och titta på barnen. Tiden går väldigt långsamt då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isflingan

    Åh vad roligt! Hade jag vetat det hade jag tagit med barnen dit och hållt dig sällskap. Ser ut som ni är i parken vid öster mälarstrand. Vi har också en relativt ny jättefin lekpark nära där vi bor (den heter Nordanby äng) tips för nästa gång ni är på besök. Mvh en följare bosatt i Västerås

    1. kina

      Men vad kul med en västeråsare. Jag älskar Västerås. Jag hade blivit väldigt glad för sällskap ? tack för tips, den lekparken ska vi absolut testa ?