Kaos och kontroll

Hur sent är det värt att putta barnen?

Jag och Andreas har pratat om att vi i sommar ska försöka att putta barnens nattning och på så sätt hoppas vi att barnen kanske sover lite längre på morgnarna i sommar. Men idag slog mig tanken att jag vill inte att barnen ska vara upp till 22 på kvällarna. Då lägger jag mig nästan samtidigt som barnen och det innebär noll barnfri tid. Så hur långt ska man putta dem? Det mest intressanta kommer vara frågan om de ens sover längre på morgnarna. Vaknar de fortfarande samma tid är det ingen mening. Men jag tänker att om de är uppe till ca 20:30-21 varje kväll så kanske de också sover längre på morgnarna.

Vi ska helt enkelt prova denna sommar. Önska oss lycka till.

Längtan till sommaren är stor nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malinkastrong

    Jag föredrar att ha fritid på kvällarna eftersom jag behöver distraktion innan jag går och lägger mig i lugn och ro. Ofta ligger jag bara i sängen och tittar på något eller spelar https://betiniacasino.se/ , och medan barnen sover behöver jag inte oroa mig för någonting och ingen stör mig. Jag går upp lite tidigare än barnen, men jag har mycket mindre tid på morgonen.

  2. Jenny

    Tycker också sånt där är svårt! Vill man verkligen att barnen ska vara vakna så länge..? Och jag tror jag väljer tidiga morgnar, bara jag får min egen tid på kvällen. 🙂

    1. kina

      Ja egentiden på kvällen är ovärderlig, den måste finnas ? vi får se om det blir någon puttning i sommar eller om vi behåller de tidiga kvällarna endast för egentiden ?