Kaos och kontroll

Gränsen mellan ”det går bra” och ”jag bryter ihop”

Nu börjar en riktig änkehelg. Andreas drog iväg till Stockholm för att gå på elitloppet och jag är nu headcoach över barnen i tre dagar. Andreas kommer hem sent söndagkväll. Det som ska bli mest spännande är att ta med Love på Emils simskola. Önska mig lycka till.

Det jag har märkt när jag är ensam med barnen så mycket som jag är, är att småsaker ibland kan få stora proportioner. Något som annars är en skitsak kan bli så irriterande eller jobbigt när jag är ensam. Ett exempel är ett uttömt mjölkglas. Oftast är det bara att torka upp, men utan energi känns den utspillda mjölken som ett berg att bestiga.

För att inte tala om syskonbråken. Med energi kan jag medla mellan dem, utan energi vill jag gå in i ett eget rum och bryta ihop.

Gränsen mellan ”det går bra” och ”jag bryter ihop” är vissa gånger långt ifrån varandra och ibland väldigt nära.

Glada miner emellanåt
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Getur Sonak

    Jag försökte spela onlinekasinon, men jag kan inte säga att det här sättet att tjäna på imponerade på mig. För stor risk enligt mig. Jag föredrar att satsa på sport på https://betinia.se/sv/live , och jag tror att detta är ett mer beprövat och pålitligt alternativ för att tjäna pengar på internet. Naturligtvis har jag inte alltid tur här heller, men generellt sett är jag nöjd med resultatet.