Kaos och kontroll

Det orimliga i att kliva upp kl 05:50

Nu är barnen snart fyra och sex. Det innebär att de ska sova lite längre eller i alla fall titta på skärm när de vaknar på morgonen. Imorse började Emil kliva upp och leka kl 05:50. Det är en helt orimlig tid att kliva upp en lördag. Förut när barnen vaknat så tidigt har de tittat på skärm en timme i sängen. Varför gjorde de inte det idag?!?!?! Kanske för att jag var ensam med barnen och att vända på täcket och somna om var omöjligt.

Det var bara att kliva upp och genast förbereda dagens första kopp kaffe.

Efter lunch begav vi oss på en cykeltur till en kompis till mig. På vägen hem svängde vi förbi Emils skola och lekte på skolgården en stund.

När vi lekte på skolgården och i skolskogen kändes det som Emil helt plötsligt blev så stor. Det är där han kommer spendera sin tid från och med hösten.

Vi han även med ett stopp i den stora lekparken.

Det kändes som att det var evigheter sedan vi var där. Stora lekparken besöks flitigt på somrarna med under vinterhalvåret är vi nästan aldrig där.

Nu sover både barnen oroligt. De är inte fullt ut sjuka, men snoriga båda två. Varför blir det alltid sämst på natten eller när de somnat? Det är som att de får en baksmälla av dagens aktivitet när de sover.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.