Kaos och kontroll

En annan nivå av vob

Emil har varit hemma två dagar då han varit lite hängig. Idag kom jag hem vid lunch då min eftermiddagslektion blev inställd. Egentligen vabbade jag inte i och med att jag hade slutat för dagen, men det kändes lite som vab. Ska jag vara riktigt ärlig så kändes det mer som vob.

Emil lekte hela eftermiddagen med grannarna. De var också hemma av samma anledning som Emil. Medan de lekte så bra tillsammans så donade jag massor på baksidan. Jag vobbade. Men denna gång fick jag inte betalt.

Det obetalda hemmajubel utförde jag idag. Inte en krona rikare, men en finare gård.

Livets första biltvätt
Inte rädd alls
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.