Kaos och kontroll

Det började dåligt och sedan ställdes allt in.

Idag var en sådan dag jag bara spenderat majoriteten av tiden i soffan. Det började i morse. Det enda jag hade i huvudet var att Emil skulle till logopeden kl 09. Andreas skulle följa med denna gång. Medan de var hos logopeden skulle jag och Love åka och handla. När jag parkerat bilen vid affären kom jag på att vi hade tid för service på bilen idag. Det var bara att vända. En timme sen till servicen var jag glad att de kunde ta emot bilen idag. Där stod vi, jag och Love, utan bil och utan handling. Det var där och då jag ställde in resten av dagen.

När vi väl kom hem efter en busstur, orkade jag inte göra någonting alls. Andreas har fått vara ute med barnen hos grannarna och jag har bara legat i soffan. Det var som att hela min kropp ställde in dagen. Men vet ni vad? Inte en enda sekund när jag låg i soffan idag, hade jag dåligt samvete. Andreas är borta i Kiruna hela helgen och jag har barnen. Jag förtjänade en dag i soffan. Eftersom jag spenderat en hel dag i soffan har jag heller inte tagit en enda bild idag.

Imorgon blir det nya tag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.