Kaos och kontroll

”Jag är mycket bättre..”

Emil har fått hybris. Love har precis lärt sig att cykla på sin trampcykel. Han har haft en balanscykel utan trampor i två år och gick i år från balanscykeln till trampcykeln. Men det har varit lite knivigt för honom att få till trampandet, men det har kommit mer och mer. Däremot så säger Emil hela tiden att han är bättre än Love på att cykla. Det är ju sant men Emil är ju två år äldre också. Det är klart att han är bättre. Detta sänker bara Love. Emil säger det också för att retas. Jag blir galan varje gång han säger det då Love blir arg och säger att han också är bra.

Barn som retas är ju mindre kul. Tänk om de kunde peppa varandra lite mer istället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.