Kaos och kontroll

Det är helt omöjligt att köra slut på barnens energi.

Idag skulle vi prova idéen om att köra slut på barnen på förmiddagen. Sagt och gjort. Först ut kl 09 för att skotta. Här toksnöade det inatt så det tog nästan en timme att skotta allt. Strax före tio åkte vi till lekland för att barnen skulle få ösa. Därefter styrdes kosan mot Max för att leka lite till och äta lunch.

Barn som öser

Nästan direkt när vi kom hem gick jag och Love ut igen för att skotta baksidan. Den hanns inte med i den första skottningstimmen. Vi han med lite lekpark och en kort promenad också.

Där och då tänkte jag att barnen skulle vara lugna efter dagens aktiviteter, men ack så fel jag hade. Barnen höll ändå på att riva huset vid middagen ändå. Vi åkte till slut en timme till mamma och pappa för att barnen skulle få leka med morfar en timme.

Något positivt i detta är ändå att barnen somnade på tre röda. Men att tro att man kan köra slut på barn, det var naivt att tro. Så tror ni att ni kan fylla dagen med aktiviteter och att barnen sedan ska vara lugna och nöjda så kan ni bara tänka om. Det händer INTE.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.