Kaos och kontroll

Vilka barnappar är värt det?

Emil har förälskat sig i Zcooly. Han spelar det varje dag. Egentligen är han nog lite för liten för att verkligen få ut max av spelet. Om något år när han lärt sig att läsa tror jag att Zcooly kommer att vara perfekt för honom.

Något annat han tidigare spelade mycket var Albert. De hade ett gratiserbjudande som vi provade och Emil tyckte att det var kul. Ska jag vara ärlig så tycker jag att Emil lärde sig mer av Albert, plus att det var enklare för honom att själv förstå vad han skulle göra. Det krävdes ingen läskunnighet för mattetalen.

Detta är två appar som kostar. Båda apparna har en månadskostnad. Detsamma gäller en app som vi nu provar som heter Boksnok. Det är ljudböcker med bilder. Just nu provar vi gratis men snart kommer det att börja kosta om vi inte väljer att säga upp den.

Nu har jag nämnt tre väldigt bra appar, men som allihopa har månadskostnad. Skulle vi ha alla appar skulle det kosta mycket pengar varje månad. Då återstår frågan, vilka appar är värt det? Egentligen skulle jag vilja att barnen har tillgång till alla, men den månadskostnaden det skulle innebära kan jag inte motivera. Undra om det går att se vilken app som har flest användare? Ju fler användare, desto nöjdare kunder.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej! Vi har Albert till vår dotter som är 5 år och hon spelar både ABC och mattespelet men tycker bäst om mattespelet.