Kaos och kontroll

När barnet inte märker att den gör något den tidigare varit rädd för

Emil har varit rädd för det mesta. Han var rädd för att åka traktor, fyrhjuling och skoter. När äldre kusinen åkt skoter flera vintrar har Emil darrandes tittat på och vägrat prova att åka i skoterpulkan. Men så plötsligt händer det. Utan att han ens visste om det.

Idag åkte barnen nedför Kejserbacken. Precis som när jag var liten fick barnen åka skoter upp. Det var alltid någon som körde skotern upp och sedan åkte vi med. Så även nu. Brorsan körde skoter och hämtade upp barnen och mig. När vi åkt ned satte vi oss i pulkan och åkte upp. Utan motstånd från Emil. Jag tror inte ens han förstod att han åkte skoter. Efteråt var han så stolt att han åkt skoter, och att han inte ens var rädd. En seger för oss alla.

I skoterpulkan
Kejserbacken
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.