Kaos och kontroll

Dags att lägga ner vid ”jag vill inte”

Idag började jag mitt nya coachande jag. I jakten på det lustfyllda lärandet övade vi liiiiite idag. Jag och Emil åkte till Gustavsbergsbacken kl 10:00. Vi hängde verkligen på låset. Väl där blev det endast tre åk. Saknaden efter storkunden och faster plus de 13 minusgraderna som rådde gjorde att Emil inte tyckte att det var lika kul att åka idag. Han ville egentligen bara åka två åk men jag mutade honom med kexchoklad så vi åkte ett åk till. Totalt tre åk blev det innan vi begav oss hem igen. Tur att det är gratis att åka i barnbacken.

På eftermiddagen mötte vi upp grannarna för lite skridskor på ovalen. Även där blev det en snabbis på grejerna för Emil. Jag tänkte hela tiden att det lilla är bättre än inget alls. Inte forcera, utan fokusera på att det ska vara roligt.

Imorgon åker vi upp till Nordbyn och tanken är att längdskidornas ska med. Vi får se hur länge och långt barnen åker innan lusten och glädjen försvinner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.