Kaos och kontroll

Bor man i Norrland måste man kunna åka skidor

Riktigt som rubriken lyder är det inte, men det känns ändå lite så. Vi har kittat upp barnen så de har både skidskor och längdskidor. Förra året köpte jag också alpinutrustning till Emil. Andra norrlandsföräldrar har skolat in sina barn i slalombacken redan från födseln men vi har inte varit lika aktiva just där. Men jag har känt dåligt samvete att Emil inte fått prova på slalom. Därför bestämde jag mig ifjol för att köpa grejer till honom. Jag köpte utrustning till mig själv iår så denna vintern är tanken att Emil och jag ska treva oss fram i slalombacken.

Idag gjorde Emil premiär i backen. Mina grejer var inte klara så Emil fick åka med faster Elin. Det var nog det bästa som kunde hända. Elin är van att skola in barn i slalombacken så att Emil fick börja med henne var nog bästa tänkbara.

Emil med faster Elin

Det roligaste var att Emil tyckte att det var kul. Det bådar gott för att han vill prova igen.

Kusin Victor och Emil
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. cheap dedicated server

    I love skiing. I have done it few time and it was so fun. We friends are planning to do it once before the winter ends, but few of the friends are so stuck in their office work that they are not able to manage it.