Kaos och kontroll

Skärmtiden behöver inte alltid minskas. Vissa dagar är den obegränsad

Det där dåliga samvetet över skärmtiden är vissa gånger obefogade. Det är som att vi föräldrar alltid sätter barnet bästa först så att vi själva försvinner i något fack som inte alls är viktigt. På flygplan säger de att man ska sätta på sin egen mask först innan man hjälper någon annan. Det går att applicera på en helgmorgon också. Hjälp dig själv först, ge sig själv egentid, så kan du hjälpa barnen sen.

Bästa sättet att ge dig själv en lugn stund är att sätta barnen framför en skärm. Men så fort ordet skärm nämns så är du en dålig förälder. Men vem tackar dig för att du tappar tålamodet och brinner av för att batteriet med tålamod så sällan är på grönt?

Ibland är skärmen guds gåva till föräldrarna. Så var det en stund denna morgon hemma hos oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.