Kaos och kontroll

Förstår de i Pakistan vad som står här i bloggen?

Vi frisknar till här i vår smitthärd. Love och jag är nog ganska friska. Emil kämpar på med sin hosta, men det kommer han göra ett tag då det är astmahosta. Andreas föll ner i någon slags mancold idag. Om han bara är man och vek eller faktiskt känner sig sjuk vet jag inte. Han är inte så sjuk att han bryter sin runstreek i alla fall.

Det känns skönt att vi är friska snart. De där rinnande näsorna kommer nog fortsätta lite till, men temperaturen ute gör ju också att näsorna rinner.

Bästa stunden på hela dagen var i alla fall när jag kröp ner i sängen uppe och läste, heeeelt själv. De andra var nere och tittade på Bilar 1.

Bilden kan tala för sig själv. Bästa som hänt denna dag.

Jag tittade igenom min statistik på bloggen idag. Det är intressant att se vilka länder den har visats i. Det är såklart alltid Sverige som är högst, men även Danmark och Norge får siffror varje dag. Åland dyker också upp då och då. Men för någon dag sedan hade den visats ganska många gånger i Pakistan. Hur kan den visas i Pakistan? De kan ju inte ens läsa språket kan jag tro. Konstigt. Den måste bli klickad men stängd på en gång. Det går ju inte att mäta läsningstiden på samma sätt som visningstid på Youtube.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.