Kaos och kontroll

Sjukhus och läkartider igen

Nästa vecka fylla vår kalender och ytterligare sjukhusbesök och läkartider. Jag kom ihåg när vi aldrig fick till Emils mediciner och tiderna på sjukhuset avlöste varandra. Det kändes som att jag dagligen hade kontakt med vården. Nu är det inte lika illa men nästa vecka påminner om hur det var.

Jag vabbar nu torsdag och fredag för att barnen är förkylda. Till veckan kommer jag att vabba delar av måndag, tisdag och onsdag. På måndag ska vi till läkaren för kontroll. Det var, peppar peppar, länge sedan vi behövde ses. Nu ses vi för att prata om hur det varit och jag vet inte om han ska göra någon undersökning också. På tisdag ska Emil på sjukhuset till en specialist för att dra, inte bara en utan båda framtänderna. Den andra framtanden hade tagit skada av traumat så den behövde också dras. Det är visst inte bara att dra en tand. Han får inte äta fyra timmar innan ingreppet. Två timmar innan är senast han får dricka vatten. Efter det är det inte ens vatten som får intas. Efter ingreppet kommer han att vara groggy och ev må illa av det lugnande medlet. Därför rådde de oss att vara två i bilen efteråt. Både jag och Andreas kommer att vara hemma efteråt. De rådde oss att ha honom hemma en dag efteråt så därför är jag hemma även på onsdag.

Så vab torsdag fredag denna vecka fortsätter även nästa vecka. Men det är dock en självklarhet. Emil kan inte gå med en inflammation i tandköttet och besöket hos hans läkare känns också heligt så den tiden ruckar vi inte på.

Jag hoppas bara att Emil kryar på sig så vi kan genomför nästa vecka enligt plan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.