Kaos och kontroll

Tiden då vi sätter timer på allt

När vi ställer om klockan så blir det helt svart i Östersund vid kl 17. Det innebär att jag sätter timer på nästan all innerbelysning. Finns det något tråkigare än att komma hem till ett kolsvart hem? För att få komma hem till en varm belysning sätter jag timer på många av våra fönsterlampor. Jag sätter även timer på andra lampor i hemmet. Det gör att när vi kommer hem från jobbet möts vi av en mysig belysning. Nu är det inte så att alla lampor lyser, men många.

I övrigt har det regnat hela dagen så det som hänt utanför ytterdörren idag har varit handling. Annars har tiden spenderats inomhus. Vi har städat nästan hela huset och jag sorterade lite bland spel/lek- hyllorna.

Love har blandat och gett. Solsken blandat med åskmoln.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.