Kaos och kontroll

Pappa = äta på restaurang och nya leksaker. Mamma = loppis och hembakt muffins

Vi har vabbat denna vecka. Var det någon som blev förvånad där? Nej jag tror inte det. I alla fall så var Andreas hemma måndag och tisdag, medan jag var hemma i dag. I måndags åt barnen plus Andreas på Max och efteråt hade de smitit in på Dollarstore och fått nya leksaker. Detta är lite typiskt Andreas vid vab. I tisdags hade de fikat på Ica Maxi.

När det var dags för mig att vabba idag så blev det helt andra aktiviteter. Det ska tilläggas att de inte är så sjuka så de måste ligga ner i soffan. Ingen feber eller hosta utan mest snor. De ska gå på förskolan imorgon och hade kunna gått idag med. I dag så åkte vi på två olika loppisar för att sedan åka på biblioteket. Lite annan status på aktiviteter. Av pappan får de nya leksaker av mamman får de begagnande, av pappan fikar de på fin och av mamman får de äta hembakt hemma.

Love bland böckerna
Emil lekte mest båt

Jag måste nog ändå säga att barnen var väldigt nöjda med dagens aktiviteter. Det behöver inte vara stordåd jämt för att de ska vara glada. Nu återstår det att se om de vill läsa böckerna ikväll. De lånade dem glatt, men att läsa dem kanske är en annan femma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.