Kaos och kontroll

Bryter mot reglerna för att göra det enklare för mig själv

Vi har sagt att vi ska läsa för barnen vid läggning och inte titta på skärm. Det finns många anledningar till det så vi har sagt så. Men nu är barnen eller kanske framförallt, nej jag ska säga bara Love, inne i någon onöjd fas. Han blir arg för det mesta och han söker konflikter i allt. Så när Love ville titta på Mysteriet på Greveholm vid läggning så gav jag mig. Barnen fick se två avsnitt och sedan somnade dem utan protest.

Jag vet att jag bröt mot reglerna men det var ändå så värt det ikväll. Andreas var iväg och skulle träna ett fotbollslag så jag lade barnen själv. Jag tog den lätta vägen ikväll, jag vet. Vi får se om jag får äta upp det imorgon, men imorgon är en annan dag.

Älskar ändå att barnen fastnat för Mysteriet på Greveholm
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.