Kaos och kontroll

Kan för många vitaminer vara skadligt?

Sedan Emil började att äta medicin för sin epilepsi så har Love också propsat på att han ska ha medicin. Vi tog och köpte vitaminer till Love som också Emil ville ha. I början av veckan tog vitaminerna slut och idag fick jag tummen ur och köpte nya. Men det är ju som det är att ta med en treåring vid inköp. Jag tog de gamla vanliga vitaminerna men Love propsade på fiskolja-vitaminer. Jag var tvungen att fråga i kassan om de gick att kombinera de två eller om det var skadligt. Enligt kassörskan skulle det gå att kombinera. Men undrar ju hur mycket de kan äta. Det står på förpackningen till multivitaminerna att barn bara får äta en per dag. Men det går tydligen bra att äta en multivitamin och en fiskolja-vitamin. Hur mycket vitaminer är bra och hur mycket är skadligt?

Försök till en lagbild med lagkaptenen i familjen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.