Kaos och kontroll

Två sidor av samma mynt

Tänk att det kan vara så olika vid läggning. Vissa läggningar känns det som att jag och barnen nästan blir osams för att det ska stökas och bökas vid läggningen. Andra gånger kan jag bli irriterad för att jag känner att egentiden bara rinner mig ur händerna när barnen krånglar. Men så kommer de stunder då läggningen är det bästa som finns. Som ikväll. Jag och Emil låg först och läste och sedan pratade vi en stund för att sedan somna till knastrandet på taket från spöregnet. Jag kunde ligga kvar där i evigheter kändes det som.

Så himla olika. Jag ska njuta lite av kvällen läggningskänsla. Det finns inga garantier för att det återkommer imorgon på samma sätt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.