Kaos och kontroll

Ett litet steg för många, men ett gigantiskt steg för andra.

Idag åkte Emil och Love traktor. Att Love skulle åka traktor förvånade mig inte. Han provar allt och verkar inte tyckas ha några begränsningar alls. Emil däremot är försiktig med det mesta. Han kan tycka skotrar, traktorer och fyrhjulingar är roliga att sitta på, om de står still och är avslagna. Så fort de startar blir han rädd och vill inte mer. Att han idag åkte traktor är ett stort steg. Jag trodde aldrig att han skulle göra det.

Emil i traktorn

Men så hände. Plötsligt händer det. Ett steg i en modigare riktning. Nu kanske steget att prova att åka skoter i vinter inte är lika långt bort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.