Kaos och kontroll

De ensamstående föräldrarna

Hatten av för alla ensamstående föräldrar. Jag tänker på det varje gång som Andreas är iväg på något och jag har barnen själv. Ofta brukar vi göra mindre krävande aktiviteter (krävande för mig) när jag är ensam, men idag tänkte jag på ett annat sätt. Jag kände att varför ska barnen behöva anpassa sig efter att Andreas ska göra något, som att de skulle straffas. Sedan tänkte jag också att alla ensamstående eller varannan vecka- föräldrar klarar det ju. De kan göra aktiviteter ensamma med sina barn. Det är klart att jag också kan det. Sagt och gjort så åkte vi på Jamtli, jag och grabbarna.

Fem myror
Lek i båten
Åka karusell

Skillnaden mellan det jag gjorde idag och det ensamstående föräldrar gör är återhämtningen efteråt. Jag får möjlighet till återhämtning imorgon. Det har inte de ensamstående. De vaknar upp till samma tempo även imorgon, utan chans till vila. HATTEN AV. Vilka hjältar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.