Kaos och kontroll

Att vara ute med barn är nästan ett måste.

Jag kom på att vi skulle köpa årskort på Jamtli detta år. Eftersom vi är lediga ytterligare fyra veckor och vi inte har någon plan att åka någonstans så tänkte jag att ett årskort på Jamtli kan vara bra. Går vi in två gånger detta år har vi tjänat igen pengarna. Jag tror att vi kommer få till minst två gånger på 365 dagar.

Lek i båten
Hälsa på getterna

Vi bestämde oss för att åka dit idag då det är ganska trist väder. Vi var inte sugna på något alls egentligen, men att vara inne med barn en hel dag går liksom inte. Trots att termometern visade 12 grader så var det bara att masa sig ut. Var tog sommaren vägen?

Det var däremot lite tråkigt att det mesta var stängt. Det öppnar tydligen ons-sön med alla aktiviteter som går att göra. Jag tror att barnen kommer tycka om fem myror föreställningen. Jag tror också att de kommer att tycka om alla skådespelare som går omkring.

Lek i tallriken på utställningen
En morot och en rödbeta

Det som är bra är att man kan vara inne på Jamtli också. Då kan man åka dit en helg i januari och leka en stund inne.

Hissen är ju rolig också om inte annat

När man inte åker någonstans på semestern så är bra utflyktsmål för barnen bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.