Kaos och kontroll

Socialt bakis

Plötsligt händer det. Idag har jag tagit 30 minuters paus helt själv. Jag tog med mig en chokladbit, en kopp kaffe och gick iväg för att läsa en ny bok. 30minuter av totalt lugn och ro. Det var så skönt att jag tror att det måste upprepas varje dag.

Vädret är sämre idag. Det regnar och är grått. Men det gör ingenting. Det är som att hela familjen är socialt bakis ändå. Denna vecka har varit full av socialt häng. Igår var grannarna här och barnen var vakna sent. Inte sov de så länge som de skulle ha behövt idag heller. Därför är barnen lite trötta så att dagen är lugn gör ingenting.

Vi passade ändå på att göra en aktivitet på förmiddagen i och med att vi visste att det skulle regna på eftermiddagen. Vi åkte till Frösön för att cykla i pump Tracken.

Emil var lite försiktigare än…
Love som bara öste

Efter en stund i pump tracken så cyklade vi vidare till badhusparken för lek där. Men det blev en snabbvisit. Det började nämligen regna när vi var där så vi cyklade till bilen för att åka hem.

Det skiljer två år men de väger lika mycket

Nu hoppas jag att barnen fortsätter att acceptera det lugna tempot. Det sista jag vill ha nu är understimulerade barn som går bananas inomhus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.