Kaos och kontroll

Ångesten av ytterligare en kallelse i brevlådan

Då har vi bockat av ett sömnEEG idag. Vi har även bockat av installation av larm i Emils säng. Tanken är att Emil ska gå tillbaka och sova i egen säng. För att vi ska vara lugna och slippa oro så har vi nu fått ett larm installerat i Emils säng. Det kommer att larma vid ett anfall. På torsdag kommer de och tar bort filmkameran och då kommer Emil flytta in på sitt rum igen.

Idag när jag hämtade posten så såg jag ett brev från landstinget med adress till Emil. Det jag tänkte var att nu ska vi kolla ytterligare en tid i kalendern. Vi är evigt tacksamma över alla tider vi får inom sjukvården, men de kräver en insats att få till det i schemat.

Det var därför en lättnad när jag såg att det inte var en kallelse, utan bara en kopia på Emils utskrivning från sjukhuset.

Bara denna vecka har vi tre tider att bolla med. När en del familjer har tre tider per år, har vi haft tre tider på en vecka.

Superhjälten nr1

Nu samlar jag mig mellan alla tider. Det ska bli skönt när sommarlovet kommer och schemat är rent. Då spelar det ingen roll när kallelserna blir.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.