Kaos och kontroll

Filmad när jag sover

De ringde från sjukhuset idag. Vi har blivit uttagna, eller tilldelade, en kamerautrustning som ska filma Emil när han sover. Tanken är att filma och se hur krampanfallet startar. Som det ser ut just nu så samsover jag och Emil. Det innebär med andra ord att jag också kommer att bli filmad när jag sover. Det känns lite läskigt. Vad gör man egentligen när man sover? Hur ser man ut?

Det som ska bli intressant är att se hur snabbt jag egentligen vaknar av en kramp. Jag tror att jag vaknar ganska snart inpå att krampen börjar, men jag vet ju inte. Vi är en av sju som har blivit utvalda att testa detta. Det ska bli spännande och jag hoppas verkligen att det kan hjälpa oss fram mot en medicin som fungerar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.