Kaos och kontroll

Att jämföra barn

Jag glömmer ofta bort att Emil ofta är yngre i många sammanhang. När vi umgås med grannarna så blir det lätt att vi likställer barnen. Men vi får inte glömma att han är ett år yngre just där.

Jag var den som följde med Emil på fotbollen igår. Det slog mig då att Emil är minst av alla. Efter en stund fundering kring varför det kunde vara så kom jag på att han faktiskt är yngre än många. I denna lilla stad känner man till de flesta föräldrarna och vet då också hur gamla barnen är. Många på fotbollen är född 2015, Emil är född 2016.

Lillkillen

Man ska ju aldrig jämföra barn. Jag vet det. Men jag gör det ändå. Jag tror att det är fler än jag som gör det också. Undra varför det är så? Är det för att vi jämför oss med varandra i stort?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.