Kaos och kontroll

Lugnet med ett barn

Ikväll har vi bara haft ett barn hemma. Andreas mamma var här idag och frågade om Love skulle följa med henne hem och sova där. Love nappade på idéen och blev superglad. Ännu gladare blev jag och Andreas över att endast ha ett barn ikväll. Love är just nu ett vilddjur som trotsar och är arg. Så denna kväll har varit så lugn.

Vi var hos grannarna på middag ikväll och vi har nog aldrig haft det så lugnt. Emil lekte med Molly och Vilja och vi fick sitta och prata. Hade Love varit med hade vi dels behövt gå hem mycket tidigare och dels hade vi fått lösa massor av trots-konflikter.

Emil och Molly

Nu lägger Andreas Emil och jag bara myser i soffan. När Emil somnat ska vi se senaste avsnittet av Exit, som jag längtar. Har ni inte sett den serien är det ett måste. Exit på Svtplay.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.