Kaos och kontroll

Det där småsyskonet.

Ni vet det där småsyskonet som jävlas och stör hela tiden. Det syskonet har vi här hemma. Jag tycker inte att jag gör annat än skämmer och är arg på Love. Han jävlas med Emil HELA TIDEN. Han puttar, slår, tar grejer eller brottar ner. Jag har längtat hela dagen till godisstunden. Inte bara för att jag kan äta godis utan att smyga med det, utan för att då sitter Love som fastklistrad vid skålen och bryr sig inte om något annat.

Dagens lugnaste stund

Efter godisstuden var det full fart igen. Efter en stunds lek hördes det från ovanvåningen ”neeeeeeej, dumma Love”. Jaha samma visa återigen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Känner igen detta från mina egna kids och en sak som jag tycker funkar är att dela upp dom. Ofta är ju sånt där bråkigt beteende ett slags uppmärksamhetssökande från barnet, Tycker att det brukar hjälpa att lägga typ en förmiddag med totalt fokuserad tid på barnet för att liksom visa ”jag ser dig, du behöver inte slåss för att jag ska se dig”. Gör nåt som barnet tycker är toppen, typ gå till en lekplats och aktivt lek med barnet (vet att det är pisstråkigt).
    Sorry för oombedda råd men tycker verkligen att detta funkar!