Kaos och kontroll

Hur tänker män egentligen? Pappaperspektivet saknas.

När Elias och Fanny var här igår pratade vi också om att Elias kanske skulle börja att blogga. Jag blev väldigt peppad på tanken då jag vet att Elias skulle vara ärlig i tankarna kring föräldralivet. Det hade varit väldigt intressant att läsa om mäns tankar kring barn och livet med barn. Det som kvinnor tycker är jobbigt kanske inte alltid är det som män tycker är jobbigt.

Jag vet själv att de jag luftar mina tankar kring barnen, relationen och livet med är kvinnor. Då får jag också kvinnors synsätt tillbaka. För att relationen ska fungera bra måste man också få input om hur män tänker. Vi vet sedan innan att kvinnor är från Venus och män från Mars. Vi har olika sätt att se på saken.

Det finns en del pappabloggen men de är väldigt få i jämförelse med mammor som bloggar. Varför är det så? Varför har kvinnor en tendens att vilja skriva av sig, men inte män? I skrivande stund skulle det vara kul att starta en pappapanel kring frågor och tankar jag har och låta de svara utifrån en pappas perspektiv.

Trötta småbarnsföräldrar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.