Kaos och kontroll

Världens sämsta ensam-människa

Jag måste vara världshistoriens sämsta ensam-människa. Jag tycker verkligen inte att det är roligt att vara ensam på kvällarna. Många kan sukta efter ensamtid men jag vet sällan vad jag ska fylla tiden med. Jag tycker att det är otroligt skönt med lugnet och tystnaden när barnen sover, men jag tycker också att det är lite trist att inte ha någon att prata med på kvällen. Andreas är borta ikväll och jag sitter nu här i soffan och undrar vad jag ska göra nu. Vi ser serier tillsammans så jag kan inte vara serieotrogen. De program jag ser utan Andreas har jag redan sett idag. Vad ska jag nu göra?

En ensammänniska

Kvällarna när Andreas är borta brukar alltid sluta med att jag går och lägger mig tidigt. Jag sitter uppe en stund och scrollar telefonen konstant och sedan går jag och lägger mig och scrollar telefonen. Är det så alla andra spenderar sina ensamkvällar, scrollandes i telefonen? Vad skulle man kunna fylla ensamtiden med, annat än telefonen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.