Kaos och kontroll

Plötsligt händer det, och det på Emils egen begäran.

Helgerna ser många och mycket lika ut helg efter helg. Vi påtar på med småsaker som tvätt och städ. Dagens utflykt gick till Engelska skolans lekplats. Jag trodde att det skulle ha smält undan lite mer än vad det hade gjort. Det var lite väl mycket snö. När vi väl var där slog det mig att jag hade gått i den klassiska föräldrafällan. Jag hade pälsat på barnen kläder efter väder men jag själv stod där i princip sommarklädd. Med andra ord stod jag och frös i en slaskig lekpark i sneakers. Inte toppbetyg på mammaskalan just då.

Åka båten

Vi var bjudna på middag ikväll hos Andreas mamma. När vi sitter vid middagsbordet säger Emil från ingenstans ”jag vill sova här”. Det var så roligt. Emil är annars ganska blyg och tillbakadragen, men nu frågade han själv. Plötsligt händer det. Så roligt.

Favoritspelet hos farmor

Detta är första barnvakteriet på över ett år. Trots att vi har ett barn hemma så blir det mycket lugnare. Lugnast har nog Emil hos farmor. Men nu ska jag verkligen njuta av lugnet och Emils stora framsteg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.