Kaos och kontroll

Är påskharen hemlig eller klär man ut sig till honom?

Jag har aldrig vuxit upp med en påskhare. Jag har aldrig letat ägg som den så kallade påskharen ska ha gömt. Kanske är det därför som påskharen är så främmande. Vi har smugit in tanken att Love ska ge sina nappar till påskharen men då slog det mig att vem är påskharen? Ska man låta någon klä ut sig till en påskhare eller ska man lägga napparna i ett ägg som man låtsas att påskharen ska komma och ta? Är det lite som att ställa ut gröt till tomten? Eller blir det som att tomten, alltså påskharen, verkligen kommer?

Kommer du Love att tro på påskharen?

Är det någon som klätt ut sig till en påskhare? Eller är han en hemlig figur? Detta är något jag måste fundera vidare på. Undra om Andreas vill ställa upp på att klä ut sig till påskhare? Det skulle om inte annat bli roligt för oss som tittar på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Vi la napparna i ett påskägg på altanen. När dottern kom hem hade påskharen hämtat dem och lämnat ett nytt större påskägg som tack.