Kaos och kontroll

Simskola, något större än att bara lära sig simma.

Idag var det dags för Emils nya simskolegrupp. Han har bytt från söndagar till måndagar för att kunna vara med på fotbollsskola på söndagar. Andreas som följde med Emil till simskolan idag uttryckte en fundering om det är lönt att Emil fortsätter med simskolan. Han poäng var att Emil inte gör så stora framsteg.

För mig så finns det flera anledningar till att Emil ska gå simskola. Dels är det bra om han lär sig att simma, men dels handlar det om sociala koder och sociala grupper också. Han gör en stor social utveckling av att träffa andra barn och lyssna på andra vuxna. Så för mig så är det självklart att Emil ska fortsätta. Den stora anledningen till att han ska fortsätta är framförallt att han älskar det. Han tycker att simskolan är jätterolig.

Han som älskar simskola
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.