Kaos och kontroll

Vi håller på att bli galna, och det är bara onsdag.

Välkommen hem till oss. Här är det sjukstuga. Love har varit sjuk sedan i söndags och idag börjar Emil mer och mer insjukna. Ikväll hade han 37,8 i temp. Dock så vet vi ju alla att feber på barn inte är samma sak som feber på en vuxen. Barnens kroppar förstår inte att de ska vara däckade vid feber. Istället så har vi två sjuka barn som är totalt understimulerade. Stundtals leker de så destruktivt att de bara kastar saker eller gör andra saker de absolut inte får. Allt för att de är så understimulerade.

Mitt i detta börjar köksplanerna att intensifieras. Vi har haft och ska ha fler digitala möten denna vecka. Vi har nästan beslutat oss för vad vi ska beställa men efter snickarens ord behöver vi justera ritningen en aning. Därav flera digitala möten.

När klockan slog 18 ikväll höll jag och Andreas på att bli tokiga. Vi diskuterade att om barnen fortsätter i denna takt kommer vi bli helt galna efter denna vecka. Barn som är för sjuk för att hitta på saker ute eller åka någonstans men för frisk för att bara leka hemma. Varken jag eller Andreas orkar med att leka i barnens tempo. Det är lek på lek och jag orkar inte psykiskt. Det är så tråkigt efter ett tag. Emil har hittat ett nytt spel som vi spelar 375 gånger om dagen. Jag känner mig redan jättepeppad på morgondagens spelomgångar.

Ett nytt Bamsespel
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.