Kaos och kontroll

Fler anfall än någonsin. Snälla, låt medicinen fungera!

Är det någon gång i livet man gör så mycket under en lugn lördag så är det under småbarnsåren. Bara idag har vi åkt skidor, lekt, ätit lunch, tittat på VM, jag har tränat och nu fikar vi. Då ska vi också ha i åtanke att klockan inte ens passerat 14. Vi har alltså halva dagen kvar som vi ska fylla med olika små aktiviteter. Men även om vi gjort och gör massor så är det ändå med ett helglugn.

Lördagslugn
VM-inspiration

Jag och Andreas konstaterade idag att vi nu är i ett läge där Emil har fler anfall än någonsin. Han får nog 20-30 anfall per dag. Emil är just nu lågt medicinerad i och med att vi är mitt i ett byte av medicin. Jag hoppas verkligen att det vänder när medicinen stegras upp. Vi har nu hållit på i fem månader och vi är ännu inte i hamn. Snälla låt denna medicin fungera så Emil slipper anfall på anfall. Snälla låt denna medicin fungera så Emil kan cykla i vår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.