Kaos och kontroll

Att något så litet kan ge så mycket glädje. Poddavsnitt släppt.

Idag släpptes avsnittet av Norrlandspäron. Jag har varit så nervös, men nu när det är släppt känns det bättre. Ska jag vara ärlig så vet jag egentligen inte vad jag varit nervös för, såhär i efterhand känns det konstigt att jag varit nervös. Imorse vaknade jag till ett meddelande som gjorde mig så glad. Det var en av personerna på Norrlandspäron som skrev. Hon skrev att hon precis hade lyssnat på avsnittet och att det var väldigt bra. Jag blev så glad när hon skrev. Det var inget jag förväntade mig eller ens trodde att någon skulle skriva. Därför blev jag så glad att hon hade tagit sig tiden att skriva så till mig.

För er som vill lyssna hittar ni podden där poddar finns
Beskrivning av avsnittet

Jag tänker ta med mig de fina orden som jag fick skickade till mig. Jag tänker också ta med tanken att faktiskt också skriva till någon när jag tycker att något är bra. Vilken glädje det kan ge.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.