Kaos och kontroll

Låter jag sådär?

Idag fick jag poddavsnittet skickat till mig. Det var så konstigt för att jag var så nervös innan jag skulle lyssna på det. Så här i efterhand förstår jag inte varför jag var så nervös. Jag bad ändå Andreas att lyssna på avsnittet också och han sa att det var bra. Det hörs att jag stundtals kämpar mot tårarna men jag höll ihop det. Andreas sa det också, att jag höll ihop det bra. Det första som slog mig när jag lyssnade på avsnittet var att jag lät så annorlunda mot vad jag trodde. Jag tänkte flera gånger att ”låter jag sådär?” När Andreas kom hem så var jag tvungen att fråga om jag låter sådär när jag pratar och det gjorde jag tydligen. Avsnittet släpps på onsdag.

Norrlandspäron

Jag har ju hoppat på ett experiment där jag inte ska äta godis fram till påsk. Från fettisdagen fram till påsk ska jag inte äta godis. I och med att jag avstår från min största last av alla laster man kan ha så tycker jag att jag förtjänar popcorn en måndag. Emil har sin sedvanliga tid på toaletten, som alltid halvvägs in i läggningen, så jag äter popcorn för att jag förtjänar det. Vi får se om jag äter mer onyttigt nu när jag tagit bort godis eller om det går bättre. Sju dagar utan godis nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.