Kaos och kontroll

Snuvad på sovmorgonen

Det som har varit skönt nu när barnen blivit lite större är att de sovit längre på morgnarna. Emil har nästan kunnat sova till kl 8 på morgnarna. Love har vaknat lite tidigare men har då tittat på skärm i sängen tills Emil vaknat. Förstå min besvikelse när Emil vaknar 6:15 och vill kliva upp. Jag fick honom att ligga kvar och vila i 20 minuter innan han sa ”mamma jag är bajsnödig”. Jaha då är det bara att kliva upp. Sovmorgonen till kl 8 var bara att glömma. Love var lycklig över att få kliva upp direkt. Mamman var inte lika lycklig.

Det kändes verkligen som jag blev snuvad på en liten sovmorgon. Jag får i och för sig en riktig sovmorgon imorgon så det är egentligen inte synd om mig, men när man räknat med att få ligga i sängen till kl 8 så kändes det lite jobbigt att kliva upp halv sju.

Morgonlek
Pussel är morgonens lek

När man kliver upp så tidigt på morgonen hinner man i och för sig med massor innan klockan ens slagit nio. Förutom flera pussel så har en diskmaskin körts igång, en tvätt tvättad nu i maskinen, vi har lekt med gosedjur och nu byggs Mariolego. Nu har vi bara ca 10 timmars lek kvar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.