Kaos och kontroll

Hur mycket kaos kan man ha?

Idag fick Emil också vara hemma från förskolan. Han hostade någon gång imorse men mest fick han vara hemma för att det kändes som att han behövde det. Jag var hemma med båda barnen samtidigt som jag hade tre lektioner på distans. All lektioner var väldigt intensiva med många chatt och videomöten med elever.

Mitt i ett videomöte med en elev hör jag Emil skrika från toaletten. Han sitter och bajsar. Då har Love gått dit och stod och slog Emil med toalettborsten. Då ville jag bara skrika en stund. Hemmet har varit i total kaos med pusselbitar överallt, bilar överallt, alla bollar utspridda och diskberg på diskbänken.

Men mitt i slagsmål med toalettborsten kändes det som om dagen ALDRIG skulle ta slut. Nu i efterhand kan jag ändå skratta lite åt det. Alltså det har verkligen varit sånt kaos här hemma idag. Andreas frågade om han skulle handla på vägen hem men svaret var NEJ med stora bokstäver. Han fick åka senare när kaoset lags sig lite.

Ändå söt emellanåt

Hoppas att helgen kommer vara mindre kaosig. N

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.