Kaos och kontroll

Och där kom smset som jag fruktat för.

”Love är snorig och ni behöver komma och hämta honom”. Detta sms fick jag idag från förskolan. Det jag fruktat hela veckan, nu är jag där. Jag kände på mig att det skulle bli vab. Inte för att barnen varit krassliga, utan för att min magkänsla sa det. Jag hämtade i alla fall Love vid 09:30 och sedan dess har jag torkat Loves näsa två gånger. Jag tycker inte att det är att vara snorig. Men nu blir han hemma imorgon också eftersom att direktiven säger minst två symptomfria dagar. Kul? Nej.

Dagens vab

Jag satte Love framför skärmen vid uppstart av lektionen. Vid avslut ville inte Love sitta vid skärmen så han var med i mötet. Under tiden jag ropade upp eleverna sjöng Love blinka lilla stjärna. Uppskattat av eleverna, men kanske inte helt av mamman.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.