Kaos och kontroll

Kläder som är minst nio år gamla

Jag och en kollega brukar prata om att vi har kläder i våra garderober som är upp mot tio år gamla. Jag brukar ha ett riktmärke i tideräkningen och det är när jag flyttade från min första lägenhet. Vet jag att jag hade kläderna när jag bodde i min första etta så vet jag att de är minst 9 år gamla. Jag flyttade från min första lägenhet 2012. Många av kläderna kan nog vara äldre än så också, men som sagt, minst 9 år gamla. Den som spar han har brukar jag och kollegan skämta om.

Idag är det minus 25 grader här i Östersund. Jag tog först på mig en hoodie, men kände att jag ville ha något stickat och varmt på mig. I garderoben hittade jag rosa stickad tröja som passade perfekt för dagens temperatur. Då slog det mig att den tröjan har hängt med sedan min första lägenhet. Den är alltså minst 9 år gammal.

Perfekt tröja denna frusna dag

Jag undrar ofta hur influensers kan sälja så mycket på Sellpy. När jag rensar garderoben kan inte inte sälja något, jag kan knappt skänka kläderna. De är ofta så använda att jag måste slänga dem. Jag kom i skrivande stund på att jag måste vara en fröjd för miljön. Jag ser det som positivt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.