Kaos och kontroll

När -20 grader ställer till det

Vi vet alla hur barnen blir när de är inne en hel dag. Till slut klättrar de på väggarna och hallen förvandlas till en spring bana. Därför går vi alltid ut på helgerna för att slippa detta senario. Dock går det inte riktigt när det är -20 grader som det var just idag. Klart att det hade gått att pälsa på barnen och oss själva men det är helt ärligt inte jättekul att andas i minus 20.

Andreas kom på att sporthallen där han jobbar säkert var ledig. Vi åkte upp dit på vinst och förlust. Till vår stora glädje var det ledig. Barnen fick springa av sig i en tom sporthall i 2 timmar. De var som kor som släpptes ut på våren. De bara sprang runt, runt och runt. Glädjen i deras ögon och tanken att de nu fick släppa ur lite energi lättade mitt sinne.

Lite fotboll
Love skulle också ”jag me”
En större boll
Men mest spring

När vi kom hem var det två riktigt trötta barn.

Skärmtid är ok efter två timmars spring

Love somnade strax efter att bilder tog. Han sover egentligen inte på dagen lägre, men nu var han så trött så vi lät han sova i 20 minuter. Det fick vi dock äta upp ikväll. Jag kom precis ner efter att ha försökt söva Love i en timme. Nu bör Andreas av mig. Intressant att se hur mycket en 20minuters nap på dagen kan ställa till det för läggningen på kvällen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.