Kaos och kontroll

Magvärk från helvetet

I fem dagar har jag haft magknip. Jag har inte känt mig hängig eller så utan det är bara magen som spökar. Det är precis som att man skulle vara risig i magen utan det risiga. Det är bara en magknip i övre delen av magen som vägrar gå över. Jag vet att man inte ska googla på symptom då det visar att man är döende men jag kunde inte låta bli. Dock blev jag inte klokare av det. Jag tycker inte att någon åkomma stämmer riktigt överens med min magknip.

Det börjar bli jobbigt nu när det hängt i flera dagar. Jag är konstant hungrig men drar mig för att äta då magknipen blir värre direkt efter jag ätit. Nu ligger jag till och med i sängen och vilar. När hände det senast? Undra om tröttheten och magen hänger ihop? Om det inte ger sig snart måste jag nog ringa 1177.

Vi vet ju alla hur det är att inte vara helt 100 när man har barn. Det är tyvärr inte så att de förstår att man helst vill ligga i soffan eller sängen hela dagen. Hur klarar ensamstående föräldrar sig under sjukdomstiden? Alltså när de själva blir sjuka? Bra jobbat till er. Den största klappen på axeln.

Ligga och vila med magont.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.