Kaos och kontroll

2021 året då jag hoppas oron kan få vila

Jag la upp bilder på Instagram där jag skrev att jag önskar mig ett anfallsfritt 2021 och att om Corona går att lösa så var det en bonus. Efter att jag hade postat bilden kände jag mig helt plötsligt dum. Den kändes som att jag hade förminskat Corona och vad den gjort för så många detta år. Jag menade inte att förminska Corona men för mig personligen har Emils epilepsi var väldigt mycket tyngre. Det har varit tuffare att brottas med oron för Emil än oron för Corona.

Vi lever ändå mångt och mycket i våra egna bubblor med våra egna krig. Vårt krig är epilepsin. Det är den som tagit upp mycket tankeverksamhet och energi. Hela familjen skulle må så mycket bättre om vi äntligen skulle kunna få till det med medicinen. Tyvärr verkar det inte som det denna gång heller. Denna medicin verkar inte fullt ut och små anfall kommer fortfarande.

Låt dessa två få vara friska år 2021.

Snälla 2021 ge mig ett år utan anfall. Ge mig ett lugnare år. Ge mig ett år av välmående fysiskt som psykiskt. Ge mig mindre oro och sömnen på nätterna tillbaka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. help with dissertation

    It’s heartening to read about initiatives aimed at alleviating worries and promoting mental well-being. In today’s fast-paced world, taking steps to find inner peace and reduce stress is essential. This blog offers valuable insights and strategies that can truly make a difference in our lives.