Kaos och kontroll

”Du verkar vara på väldigt dåligt humör”

Citatet i rubriken sa Andreas till mig ikväll. Vi håller på att måla om vårt sovrum och allt gick fel. Jag förstår inte hur folk som målar inte kan få en enda fläck på sig. Jag målade i shorts och linne och jag har fläckar på ben, armar, hår och kläder. Inte nog med det så blev det inte så bra som jag hade tänkt mig efter två omgångar. Vi måste alltså måla imorgon med. Just ja, jag har glömt att berätta att jag HATAR att måla. Det är så tråkigt. Inte nog med det, hela övervåningen är just nu kaos. Det enda roliga är att det blir bra till slut. Förhoppningvis räcker det med TRE målningar. Sedan ska vi ha ett ”nytt” sovrum.

I och med att vi målar om sovrummet uppe så har jag och barnen flyttat ner till gästrummet. Så här såg det ut när jag skulle lägga mig ikväll.

Inte mycket plats över.

Jag längtar till om två dagar. Då ska jag lägga mig ensam i min stora säng och njuta av all plats….. tills barnen smyger över i omgångar på natten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.