Kaos och kontroll

Åldern då man trippar på tå och bryter ihop

Ja jag vet egentligen inte om det är min ålder jag syftar på nu eller Loves. Jag tänkte från början att det var Love jag tänkte på men när jag skrev rubriken kände jag att det är ju jag också som bryter ihop. Love är i alla fall inne i världens värsta trotsålder. Jag trippar på tå för att jag orkar inte med hans utbrott.

Jag bryter nästan ihop när Loves vredesutbrott kommer. Allt är INTE, NEHEJ eller JOHO. Idag fick vi gå in när vi hade varit ute i 15 minuter för att Love bara skrek och var arg.

Ett litet, litet leende bakom nappen i en sekund.

Han somnade 22:50 igår förresten. Jag är lite trött idag. Jag hoppas på bättre humör imorgon. Hur länge håller 2-års trots i sig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.