Kaos och kontroll

När ingenting sker

Vissa dagar händer ingenting. Jag har inte fått till något idag. Hela förmiddagen på jobbet gick jag bara runt och var. Jag surrade med lite olika människor, men jag fick verkligen inte till något konstruktivt alls. Tankarna var någon helt annanstans.

Jag tror att det är viktigt att tillåta sig själv att vara bra nog. Idag var det bra av mig att ens vara på jobbet. Bara där har jag gjort bra nog för dagens idag. Imorgon är en ny dag och tankarna kanske har landat lite, men idag hade inte tankarna landat. Idag var tankarna överallt.

Tillåt er själv att vara bra nog. Ibland är det olika vad som är bra nog. Tillåt er själv att förlåta er när ni inte presterar som ni skulle vilja. Ibland kanske det är bra nog att kliva upp på morgonen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.