Kaos och kontroll

Vad är värt att bråka om?

Jag satt och pratade med en person idag. Vi pratade om hur vi jobbade på distans. Jag berättade att jag ofta gräver en kvinnofälla när jag jobbar hemma. Helt plötsligt ska jag bara dra igång en tvättmaskin eller en diskmaskin, jag ska bara plocka lite och städa lite. När jag ändå är hemma så måste jag fixa med något hela tiden. All markservice läggs på dagarna jag ändå jobbar hemma.

När jag berättade detta frågade hon tillbaka ”gör det någonting då?” Hon menade på att det kanske kunde vara värt det om man minskade på bråken. Hon menade på att det tiden man lägger ner på bråken tar mer energi och tid än den man lägger på tvätt- och diskmaskin.

Jag har ALDRIG tänkt så. Men ligger det något i det hon säger? Vad är värt att bråka om?

Jag har börjat pynta med utebelysning. På söndag går jag all in på pyntet.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.